Ameel Candy World N.V.

Roeselare

Over Ameel Candy World N.V.

Ameel Candy World is een Belgische nationale, onafhankelijke en familiale groothandel gespecialiseerd in de B2B-verkoop én levering van snoep, zoetwaren en dranken. We bieden – naast alle traditionele artikels van de  grote merken – een aantrekkelijk en exclusief assortiment van hemelslekkere specialiteiten aan.  

Onze klanten situeren zich in alle verkoopkanalen: van automatenverdelers, over bakkerijen, buurtwinkels en benzinestations, chocolaterieën, drankencentrales, groothandels en grenswinkels, instituten, kruidenierswinkels, marktkramers, nachtwinkels, reclamebureaus, superettes, verenigingen, videotheken tot ziekenhuizen. 

Tom Ameel, zoon van stichter Wilfried, streeft vandaag met zijn team naar 100% tevreden klanten.

Ameel Candy World is een gezonde onderneming met een strategische toekomstvisie die gericht is op een bewuste focus en specialisatie van aan- en verkoop van ENKEL zoetwaren, snacks en dranken !!

Volgens een beproefd systeem beleveren wij dagelijks een groot deel van onze duizenden klanten in heel Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Frankrijk, tot ver voorbij Parijs. Verzenden doen we over de hele wereld. 

Om dit allemaal te verwezenlijken staat er een team klaar, iedere dag opnieuw!

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door Ameel Candy World N.V.

KMO
13/09/2024
Online tot: november 12, 2024
Sector
KMO
Locatie
Roeselare